Publisert på Facebook: 1. mars 2022

Endelig endrer Equinor kurs!

Selv om vi importerer stadig mer av den maten vi kan produsere selv, har Equinor
besluttet å gjøre det stikk motsatte.

Det betyr at flaggskipet i norsk økonomi, som har importert ett tonn kjøtt hver eneste dag, heretter kommer til å servere folka på sokkelen mere norske råvarer.

En fantastisk nyhet også for den norske bonden.

-Men det skjedde ikke uten kamp, forteller sjefskokken Trond Cato Fylling. I flere år har ildsjelene Fylling og Roger Fimland Maurstad jobbet for å skape endringene.

De to kokkene satte fagforbundet SAFE på saken. Fylling, som er hovedtillitsvalgt, forteller om målrettet arbeid over lang tid som til slutt skapte resultater.

Det beviser at et brennende engasjement fra enkeltpersoner kan skape bærekraftig ringvirkninger i Norge. Både for fastlandet og sokkelen. Helt fra nord til sør.

Det er bare å bøye seg i hatten!

Ha en bra dag folkens😎 #takkformaten

Personer nådd: 55 908

1 038

Delinger: 93

Publisert på Facebook: 1. mars 2022

Endelig endrer Equinor kurs!

Selv om vi importerer stadig mer av den maten vi kan produsere selv, har Equinor
besluttet å gjøre det stikk motsatte.

Det betyr at flaggskipet i norsk økonomi, som har importert ett tonn kjøtt hver eneste dag, heretter kommer til å servere folka på sokkelen mere norske råvarer.

En fantastisk nyhet også for den norske bonden.

-Men det skjedde ikke uten kamp, forteller sjefskokken Trond Cato Fylling. I flere år har ildsjelene Fylling og Roger Fimland Maurstad jobbet for å skape endringene.

De to kokkene satte fagforbundet SAFE på saken. Fylling, som er hovedtillitsvalgt, forteller om målrettet arbeid over lang tid som til slutt skapte resultater.

Det beviser at et brennende engasjement fra enkeltpersoner kan skape bærekraftig ringvirkninger i Norge. Både for fastlandet og sokkelen. Helt fra nord til sør.

Det er bare å bøye seg i hatten!

Ha en bra dag folkens😎 #takkformaten

Personer nådd: 55 908

1 038

Delinger: 93