Fårikål

2 personer

Ingredienser

1,5 kg bog eller fårikålkjøtt av lam

1,5 kg hodekål

4 ts hel pepper

2 ts salt

5 dl vann

Tilbehør

Poteter

Rekkefølge

1. Del opp kjøtt og kål

2. Kok fårikål

3. Kok poteter

Fremgangsmåte

Del hodekålen i litt grove biter. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte. Start med det feteste kjøttet i bunn. Krydre med salt og pepper mellom hvert lag. Strø hel pepper i gryta. Hel pepper kan også legges i en liten beholder. Hell på vann og kok opp. La gryta småkoke i ca 2 timer.

Server fårikålen rykende varm med kokte poteter til.

Mange mener fårikål smaker aller best dagen etter, derfor er oppskriften beregnet til 4 personer.

God middag

Før du forlater meg....Få Heimkunnskap rett i innboksen hver mandag kl 9

Vi deler hverdagen fra norsk matproduksjon.