Publisert på Facebook: 10. august 2021

Norske, frekke Trine Eilertsen poteter!

Norske, frekke Trine Eilertsen poteter!

I fjor høst kritiserte ansvarlig redaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen, norske potetdyrkere.

Eilertsen mente at de norske potetdyrkerne ikke var i stand til å møte konkurransen fra sine franske kollegaer.

Derfor begynte jeg å lete etter de norske, frekke potetene Eilertsen etterspurte.

Det var ikke vanskelig å finne kassevis med norske Trine Eilertsen poteter. Eneste forskjell på de små, søte franske og de søte, små norske er groer.

Det betyr at franske poteter er gasset med antigrobehandling. Noe som selvfølgelig bidrar til lengre holdbarhet. I Norge er det forbudt å gasse poteter. Mulig det kan ha en sammenheng med folkehelsa

Tror du franske poteter importeres for å skape mangfold og konkurranse, Eilertsen?

Tvert om. Norske potetdyrkere får ikke engang levert de små potetene som kommer opp av norsk jord. De er ikke innenfor riktig størrelse. Det har salgsleddet besluttet.

Mens Eilertsen kjøper de «eksklusive», gassede, franske potetene til 66 kroner kiloen, blir det fest i fjøset da de norske husdyra får servert ugassede, norske, frekke Trine Eilertsen poteter.

Norske potetdyrkere er mer enn klare til å møte konkurransen fra sine franske kollegaer.

Første betingelse er at de får en mulighet til å konkurrere. Da må de få levert norske poteter!

Ha en bra dag folkens 😎 #takkformaten

PS: Velger du norske poteter, velger du beredskap

Personer nådd: 293 843

4 454

Delinger: 1 463

Publisert på Facebook: 10. august 2021

Norske, frekke Trine Eilertsen poteter!

Norske, frekke Trine Eilertsen poteter!

I fjor høst kritiserte ansvarlig redaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen, norske potetdyrkere.

Eilertsen mente at de norske potetdyrkerne ikke var i stand til å møte konkurransen fra sine franske kollegaer.

Derfor begynte jeg å lete etter de norske, frekke potetene Eilertsen etterspurte.

Det var ikke vanskelig å finne kassevis med norske Trine Eilertsen poteter. Eneste forskjell på de små, søte franske og de søte, små norske er groer.

Det betyr at franske poteter er gasset med antigrobehandling. Noe som selvfølgelig bidrar til lengre holdbarhet. I Norge er det forbudt å gasse poteter. Mulig det kan ha en sammenheng med folkehelsa

Tror du franske poteter importeres for å skape mangfold og konkurranse, Eilertsen?

Tvert om. Norske potetdyrkere får ikke engang levert de små potetene som kommer opp av norsk jord. De er ikke innenfor riktig størrelse. Det har salgsleddet besluttet.

Mens Eilertsen kjøper de «eksklusive», gassede, franske potetene til 66 kroner kiloen, blir det fest i fjøset da de norske husdyra får servert ugassede, norske, frekke Trine Eilertsen poteter.

Norske potetdyrkere er mer enn klare til å møte konkurransen fra sine franske kollegaer.

Første betingelse er at de får en mulighet til å konkurrere. Da må de få levert norske poteter!

Ha en bra dag folkens 😎 #takkformaten

PS: Velger du norske poteter, velger du beredskap

Personer nådd: 293 843

4 454

Delinger: 1 463