Rekesalat

2 personer

Ingredienser

I crispisalat

500 gr reker

2 egg

1 liten slangeagurk

Et par dillkvaster

Dressing

2 ss majones

2 ss crème fraîche

1 sitron

1 ts revet pepperrot (tube)

1 ss finhakket dill

Rekkefølge

1. Rens rekker

2. Kok egg

3. Kutt grønnsaker

4. Bland dressing og salat

Fremgangsmåte

Rens rekene. Tips: Rekeskallet kan fryses og brukes til å koke kraft til fiskesuppe senere. Skyll salaten og la den renne av. Skrell agurken og del den i små staver. Kok eggene i ca 7 minutter. Bland salaten med dressingen.

Dressing

Rør sammen majones, crème fraîche, sitronsaft, dill og pepperrot. Pepperrot på tube kan oppbevares lenge i kjøleskap.

Server salaten med egg, reker og godt brød.

God salat!

Før du forlater meg....Få Heimkunnskap rett i innboksen hver mandag kl 9

Vi deler hverdagen fra norsk matproduksjon.