Heimkunnskap uke for uke
er en tjeneste for folk som
vil sikre seg kunnskap
i en uforutsigbar verden.

Heimkunnskap
uke
for uke
er en tjeneste for
folk som vil sikre
seg kunnskap
i en uforutsigbar verden.

Vi skreddersyr kunnskap om helse, penger, politikk og mat, og hva maten gjør med helsa vår. 

Det er lurt å være forberedt

Tjenesten - Heimkunnskap uke for uke - koster 25 kr per uke . Det er ingen bindingstid. Abonnentet løper til du sier det opp.

Abonnementet gir fri tilgang til spaltene:

  • Unnskyld at jeg spør
  • #fisketirsdag
  • Meninger
  • Råvarer i sesong
Ukas

Unnskyld at jeg spør!

Hvorfor er noe slik, hvorfor kan det ikke heller være sånn?

Ukas - Unnskyld at jeg spør! - rokker ved noen etablerte sannheter og fastlåste normer.

Gamle oppland NY
Ukas

#fisketirsdag

Norge forvalter ufattelige fiskeressurser. I dag er vi verdens nest største eksportør av sjømat takket være innovasjon, teknologi og produktutvikling.

Fiskerinæringen har et tydelig mål med merkevaren. Mer norsk sjømat av høy kvalitet til en voksende verdensbefolkning med mindre påvirkning på miljøet.

I ukas - #fisketirsdag - deler vi kunnskap om sjømatens betydning for matglede, beredskap og verdiskapning.

Pernille3
Månedens

Meninger

Det er først når vi forstår hvorfor, at kraften til endringer kan motiveres.

Book et foredrag
Putepenga

Råvarer i sesong

I 2004 ble Nordisk Kjøkkenmanifest unnfanget og utformet i København av nordiske kokker.

Et «Nytt nordisk kjøkken», som baserer seg på enkle, smakfulle råvarer i sesong. Kokker over hele verden har senere kopiert prinsippene.

Variasjon skaper matglede, og vi deler råvarer i sesong uke for uke.

Frukt & grønt i sesong

Anne Andersen

16. januar 2025

Fisk & skalldyr i sesong

Akkar

16. januar 2025