Heimkunnskap uke for uke
er en tjeneste for folk som
vil sikre seg kunnskap
i en uforutsigbar verden.
Heimkunnskap
uke for uke
er en tjeneste for
folk som vil sikre
seg kunnskap
i en uforutsigbar verden.
Vi skreddersyr kunnskap om helse, penger, politikk og mat, og hva maten gjør med helsa vår.
Det er lurt å være forberedt
Tjenesten - Heimkunnskap uke for uke - koster 25 kr per uke . Det er ingen bindingstid. Abonnentet løper til du sier det opp.
Abonnementet gir fri tilgang til spaltene:
- Unnskyld at jeg spør
- #fisketirsdag
- Meninger
- Råvarer i sesong
Ukas
#fisketirsdag
Norge forvalter ufattelige fiskeressurser. I dag er vi verdens nest største eksportør av sjømat takket være innovasjon, teknologi og produktutvikling.
Fiskerinæringen har et tydelig mål med merkevaren. Mer norsk sjømat av høy kvalitet til en voksende verdensbefolkning med mindre påvirkning på miljøet.
I ukas - #fisketirsdag - deler vi kunnskap om sjømatens betydning for matglede, beredskap og verdiskapning.
Råvarer i sesong
I 2004 ble Nordisk Kjøkkenmanifest unnfanget og utformet i København av nordiske kokker.
Et «Nytt nordisk kjøkken», som baserer seg på enkle, smakfulle råvarer i sesong. Kokker over hele verden har senere kopiert prinsippene.
Variasjon skaper matglede, og vi deler råvarer i sesong uke for uke.
Frukt & grønt i sesong
16. januar 2025
Fisk & skalldyr i sesong
16. januar 2025